Ny rutin för medlemsansökan

För att underlätta vår administration och slippa medlemsansökan i pappersform så har vi skapat en digital variant som vi ser att Norbergs kraftsport använder.

Om ni kollar under fliken ”Bli medlem” så ser ni hur ni ska gå tillväga med att betala in medlemsavgift och träningsavgift, när ni gjort det så klickar ni på länken längst ner på sidan ”Registrera medlemskap/träningsavgift” och fyller i era kontaktuppgifter samt uppgifterna för medlemskapet och till sist klickar ni på ”Skicka in”.

Detta förfarande underlättar för såväl er som medlemmar som för oss i styrelsen som administrerar medlemskapet vilket leder till att ni snabbare får taggar och tillgång till gymmet.

Observera att formuläret ska fyllas i efter varje gång ni förnyar ert medlemskap eller träningsavgift, vi ser helst att ni betalar med Swish.

Med vänlig hälsning Styrelsen

8 reaktion på “Ny rutin för medlemsansökan

  • Hej Kalle!
   Under ”Bli medlem” kan du läsa om betalningsalternativen, vårt swishnummer är: 123 595 30 88
   vh Per

 1. Hoppas att gamla medlemmar är som vanligt? Urban och jag har betalt in 900 kr + 100 vardera på bankgiro. Hur får vi taggen så vi kommer in när det blir dax
  Mvh Sirkka Lövdahl

  • Hej Sirkka!
   Om du menar med att ”gamla medlemmar är som vanligt” att det bara är att betala in avgiften så stämmer det. Nytt för i år och det gäller alla är att man efter betalningen måste fylla i registreringen.
   Så fort låssystemet är taget i drift och jag får taggarna så kommer jag att skriva en rad om det här på hemsidan, troligen kan jag börja lämna ut dom till helgen före vi öppnar, måndag den 14:e.
   Vh Per

    • Hej Camilla!
     Om du vill och kan hjälpa till på lördagen den 12:e så hoppas jag kunna lämna ut tagg då, annars blir det den 14:e. Jag kommer att vara på gymmet efter jobbet, återkommer via hemsidan om tid men omkring 18.00 gissar jag.
     Vh Per

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *