Ny rutin för medlemsansökan

För att underlätta vår administration och slippa medlemsansökan i pappersform så har vi skapat en digital variant som vi ser att Norbergs kraftsport använder.

Om ni kollar under fliken ”Bli medlem” så ser ni hur ni ska gå tillväga med att betala in medlemsavgift och träningsavgift, när ni gjort det så klickar ni på länken längst ner på sidan ”Registrera medlemskap/träningsavgift” och fyller i era kontaktuppgifter samt uppgifterna för medlemskapet och till sist klickar ni på ”Skicka in”.

Detta förfarande underlättar för såväl er som medlemmar som för oss i styrelsen som administrerar medlemskapet vilket leder till att ni snabbare får taggar och tillgång till gymmet.

Observera att formuläret ska fyllas i efter varje gång ni förnyar ert medlemskap eller träningsavgift, vi ser helst att ni betalar med Swish.

Med vänlig hälsning Styrelsen

13 svar på ”Ny rutin för medlemsansökan

  • Hej Kalle!
   Under ”Bli medlem” kan du läsa om betalningsalternativen, vårt swishnummer är: 123 595 30 88
   vh Per

 1. Hoppas att gamla medlemmar är som vanligt? Urban och jag har betalt in 900 kr + 100 vardera på bankgiro. Hur får vi taggen så vi kommer in när det blir dax
  Mvh Sirkka Lövdahl

  • Hej Sirkka!
   Om du menar med att ”gamla medlemmar är som vanligt” att det bara är att betala in avgiften så stämmer det. Nytt för i år och det gäller alla är att man efter betalningen måste fylla i registreringen.
   Så fort låssystemet är taget i drift och jag får taggarna så kommer jag att skriva en rad om det här på hemsidan, troligen kan jag börja lämna ut dom till helgen före vi öppnar, måndag den 14:e.
   Vh Per

    • Hej Camilla!
     Om du vill och kan hjälpa till på lördagen den 12:e så hoppas jag kunna lämna ut tagg då, annars blir det den 14:e. Jag kommer att vara på gymmet efter jobbet, återkommer via hemsidan om tid men omkring 18.00 gissar jag.
     Vh Per

 2. Om man ansöker om medlemskap i slutet av augusti hur mycket ska man betala då och hur länge gäller medlemskapet. Har nu funderat på pensionärsrabatt frågat om det förr men inte fått något svar.
  mvh
  Eva

  • Hej Eva
   De former av medlemskap som atletklubben ka erbjuda är baserade på kalenderår, dvs helårsavgift är från 1 jan – 31 dec och halvårsavgiften är från 1 jan – 30 juni resp 1 juli – 31 dec, detta är under 2019.
   Då detta varit lite ”fyrkantigt” har vi bytt bank och uppgraderat vårt låssystem och därmed fått bättre administrativa möjligheter så från årsskiftet kommer vi att kunna erbjuda en flexiblare lösning för bättre medlemsservice, mer information kommer senare i höst men tanken är att erbjuda ”rullande 12” dvs löser du träningsavgift för ett år i augusti så räcker den till augusti året därpå.
   Någon pensionärsrabatt har vi inte i dagsläget, däremot så vet jag att PRO i byn diskuterade ett bidrag till sina medlemmar för att finansiera del av träningsavgiften, om det gäller vet jag inte men om du kontaktar dom så får du säkert svar.
   Med vänlig hälsning Per A, Skinnsbergs AK

 3. PRO i byn har aldrig diskuterat bidrag till träningsavgift. Jag sitter i styrelsen för PRO och där har aldrig frågan varit uppe på tapeten.
  mvh Eva

 4. Hej! jag vill börja på gymmet men vem elr vilka ska man kontakta, det stå inte nåt telefonnummer på eran sida..😁

  • Hej!
   Kolla in informationen under ”Bli medlem” , du registrerar dig på länken längst ner på sidan och sedan betalar du din avgift till klubben via swish eller bankgiro så får du din nyckeltagg till gymmet och kan börja träna.
   Välkommen önskar vi i styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.