Angående medlemskap

Var vänlig och läs igenom informationen ordentligt innan ni registrerar er för medlemskap, det som är tillgängligt att lösa nu är halvårsavgift 1/7 – 31/12 och inget annat.

Vi har planerat för att förändra vårt system för träningsavgift så att det blir flexiblare och att det blir möjligt att lösa träningsavgift för ”rullande 12 månader” från årsskiftet, beslut om detta fattas på extra årsmöte den 10:e december. 

/Styrelsen

3 svar på ”Angående medlemskap

    • Hej!
      Kolla in informationen under ”Bli medlem” , du registrerar dig på länken längst ner på sidan och sedan betalar du din avgift till klubben via swish eller bankgiro så får du din nyckeltagg till gymmet och kan börja träna.
      Välkommen önskar vi i styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.