När öppnar gymmet ?

När öppnar gymmet ?

Härligt att så många undrar när gymmet öppnar igen efter vår renovering, här kommer lite information med datum.

Torsdagen den 10:e januari kl.13.00 kommer leverans 2 med utrustning, välkomna att hjälpa till med att bära in den i lokalen.                                            Vi kommer även att driftsätta vårt nya låssystem då och därmed kunna lämna ut taggar till de som betalt för 2019.

Lördagen den 12:e räknar vi med att kunna montera och ställa den på plats samt att skruva fast det som behövs.

Måndagen den 14:e är preliminärt öppningsdatum för Skinnsbergs Atletklubb 2.0, ett nyrenoverat och uppgraderat gym på ca. 240 m2 .

Lördagen den 19:e planerar vi att hålla ”Öppet Hus” mellan 09.00 och 13.00 för de som är intresserade. Då kan du komma och kolla vad vi har att erbjuda men även provträna utan kostnad, vi kräver dock att  man har rena inneskor och träningskläder, omklädningsrum finns numera.

Med vänlig hälsning Styrelsen

admin

Webbplats:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *