Rapport för januari

Rapport för januari

Vilken start på Atletklubb 2.0, vi har tillsammans skapat oss en underbar träffpunkt för friskvård och styrketräning!

Innan gymmet öppnade efter renoveringen så hade klubben över 40 medlemmar som ”bultade på dörren” och sedan har det tickat på. Efter vårt ”Öppet Hus” så ökade tillströmningen av nya medlemmar och nu vid månadsskiftet så var vi 93 medlemmar varav 45 helt nya medlemmar, varmt välkomna allesamman!

Och med tanke på det stora intresset från bygdens seniorer som kom på gårdagens introduktionskväll med över 40 stycken intresserade så hoppas vi bli ”tresiffrigt” i medlemsantal under helgen som kommer.

Stort tack för visat förtroende hälsar vi i styrelsen ! 

Lite statistik då: Vi hade över 420 unika besök på de dryga 2 veckorna vi hade öppet i januari och flitigast var Robert Å med 17 träningspass tätt följd av Joakim H med 16 och sedan ett gäng straxt efter, Toppen !!

Som en ”belöning” på den framgångrika nystarten kan jag meddela att vi köpt en riktig styrkelyftarstång från Eleiko ( tävlings-klassad) och en roddmaskin (studio) dvs det bästa, vilka kommer att levereras under kommande vecka och sen så väntar vi in vårt sedan tidigare beställda löpband veckan därpå.

Vi kommer att öppna upp herr och dam bastun för våra medlemmar inom kort, det blir till ett självkostnadspris och anslag kommer att finnas i lokalen, vidare så pågår diskussioner med kommunen om förbättrad ventilation, brandskydd och en handikappanpassad entré med en rullstolsramp, mer information om det kommer.

Väl mött vänner önska vi i styrelsen genom ordf. Per A

admin

Webbplats:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *